Week van de Werkstress 2023

Mensen meenemen in een verhaal over tegenslagen, worstelingen en dromen. Een inkijkje geven in een manier van denken, wat ze hopelijk mee kunnen nemen in hun eigen leven. Dat is wat Mark Tuitert, één van de keynote sprekers, tijdens het Openingsevent van de Week van de Werkstress wil bereiken met zijn verhaal.

OVAL stelde Mark de vraag wanneer hij zich fysiek fit voelt en wat zijn tip is om mentaal en fysiek sterk te blijven. Mark: "Ik voel me fysiek fit als ik geen last heb van pijntjes of klachten, een sterk lijf heb, een rustige ademhaling, een hele dag energie heb en dus lekker in mijn lichaam zit. Moe worden van goede dingen in plaats van slechte dingen en lekker slapen. Om fysiek sterk te blijven moet je goede afspraken maken met jezelf en dingen die een negatieve impact hebben blokken. Geen alcohol tijdens de weekdagen, 8 uur slaap per nacht, tijdsgebonden vasten en 3-4 keer per week trainen. Mentaal sterk blijf je sterk door te ontspannen, te reflecteren, na te denken, soms alleen te zijn en filosofielessen te volgen."

Geïnspireerd?

Meld je dan nu aan voor het Openingsevent van de Week van de Werkstress op 14 november van 9.00 – 14.00 uur bij Avans Hogeschool in Breda via onderstaande button.