Week van de Werkstress 2021: Mentaal sterk!

Samenwerking ligt aan de basis van het succes van de Week van de Werkstress. Als netwerkpartner kan je hier een waardevolle bijdrage aan leveren door je eigen netwerk in te zetten. Delen en vermenigvuldigen om samen mentaal sterker te worden.

Door je als netwerkpartner te verbinden aan de Week van de Werkstress, laat je zien goed en maatschappelijk verantwoord werkgeverschap belangrijk te vinden. Een mooie boodschap richting jouw netwerk. 

Als netwerkpartner:

  • krijg je informatie en tools die je kunt gebruiken voor het informeren van jouw netwerk;
  • krijg je vroegtijdige toegang tot de toolkit om stappen vooruit te zetten in de mentale kracht van jouw organisatie;
  • word je lid van de community, waardoor je toegang krijgt tot informatie en tot minimaal 3 events in het komende jaar. Binnen de community heb je de mogelijkheid om je eigen case of verhaal te delen;
  • wordt jouw logo als netwerkpartner op de website van de Week van de Werkstress vermeld. Hiermee laat je zien dat je je verbindt aan het thema en je inzet om de mentale kracht te versterken;
  • krijg je een digitale banner met ’Supporter Mentale Kracht’ om via jouw eigen kanalen te verspreiden. Op de banner zet je een link naar de speciale Week van de Werkstress website.

Kosten: € 1.000,- per jaar