Schrijf je in voor de nieuwsbrief

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Week van de Werkstress

OVAL-event Week van de Werkstress 2023

Samen in verbinding voor mentaal gezonde medewerkers: kom naar hét event van de Week van de Werkstress 2023! 

Als brancheorganisatie dragen we graag positief bij aan de mentale gezondheid van werk(gev)end Nederland. Daarom organiseert OVAL van 13 tot en met 17 november 2023 de tiende editie van de Week van de Werkstress met op woensdag 15 november van hét evenement wat centraal staat deze week.  

Programma 15 november 2023

13:30 uur Ontvangst
14:00 uur Aftrap van het event van de Week van de Werkstress door dagvoorzitter Thijs Launspach (psycholoog, auteur en spreker) en Elwin Wolters (directeur OVAL) 
14:10 uur Officiële opening en toespraak door minister Karien Van Gennip van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) 
14:20 uur Boekoverhandiging 'Mentale Vooruitgang en Werk’ door Kees Kraaijeveld (De Argumentenfabriek) aan Hanneke van den Bout (SZW) 
14:25 uur Inspirerend panelgesprek waarin Riëlle Nij Bijvank (Zilveren Kruis), Kees Kraaijeveld (De Argumentenfabriek) en Janine van der Linden-Hoogland (Heliox) in gesprek gaan over preventie en het verbeteren van de mentale gezondheid tegen de achtergrond van arbeidsmarktkrapte, hybride werken en sociale veiligheid 
15:00 uur Spreker Machteld Huber (oprichter IPH) over Positieve Gezondheid en verbinding met jezelf en anderen
15:40 uur Wrap up deel I door de dagvoorzitter 
15:45 uur Pauze
16:00 uur Opening deel II door de dagvoorzitter
16:10 uur Spreker Marc Lammers (hockeycoach en voormalig bondscoach van het Nederlandse dameshockeyteam) over hoe je ervoor zorgt dat je team als winnaar uit de bus komt 
16:50 uur Recap door de dagvoorzitter
17:00 uur Borrel 

Aanmelden

Wil je aanwezig zijn bij hét evenement rondom werkstress, geïnspireerd worden door de sprekers en ervaringen uitwisselen. Meld je dan aan via onderstaande button!

Toegangsprijs €150 (OVAL-leden €75)

Locatie

Stadion Galgenwaard
Herculesplein 241
3584 AA Utrecht

Graag tot ziens op 15 november!  

De Week van de Werkstress 2023 wordt mede mogelijk gemaakt door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en onze partners

thijs-launspach

Thijs Launspach

Thijs Launspach is psycholoog en auteur van het boek Fokking Druk over stress en burn-out. Hij schrijft wekelijks een column in het AD over werk. Tijdens het event praat hij als dagvoorzitter de boel bij elkaar en inspireert hij het publiek vanuit zijn eigen expertise.  

karien-van-gennip

Karien van Gennip

Karien van Gennip is demissionair minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en vicepremier. Zij zal een toespraak houden en het event officieel openen. 

machteld-huber-web

Machteld Huber

Machteld Huber bespreekt de wetenschappelijke basis van Positieve Gezondheid, dat een vernieuwend perspectief is en toch eenvoudig, én hoe het praktisch ingezet kan worden. Ook gaat zij in op (ver)binding met jezelf en anderen.

mark-lammers-2

Marc Lammers

Voormalig hockeyer en succesvol (bonds)coach van verschillende hockeyteams. Marc Lammers komt zijn tips om organisaties gezonder te maken delen. Hoe zorg je dat je team als winnaar uit de bus komt?