Schrijf je in voor de nieuwsbrief

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Week van de Werkstress

Toen illustrator Maaike Hartjes in een burn-out belandde, besloot ze een dagboek bij te houden van deze zware periode in haar leven. Het resultaat was de graphic novel ‘Burn-out dagboek’, dat nu is verfilmd in de halfuur durende animatiefilm I’m Perfectly Fine.

De film volgt Maya, een freelance illustrator en perfectionist, iemand die geniet van het leven maar ook de drukte ervaart van een hectisch bestaan. Ze weet zich door lange dagen, gevuld met werkopdrachten en sociale activiteiten, te slaan dankzij een ondersteunende innerlijke stem, die ze liefkozend haar 'Kleine Motivator' noemt. Wanneer Maya plotseling wordt overvallen door een hevige paniekaanval en in een burn-out belandt, wordt ze gedwongen even pas op de plaats te maken. Hierdoor wordt haar grootste angst werkelijkheid: ze kan niet langer perfect zijn… Samen met haar Kleine Motivator begint Maya aan een zoektocht om weer op het juiste pad te komen, terwijl ze worstelt om te accepteren dat 'goed genoeg' misschien wel écht goed genoeg is.

Het beeld van Maya's leven is jammer genoeg iets waar veel mensen mee te maken krijgen. Tijdens de Week van de Werkstress willen we daarom aandacht schenken aan deze film! Bekijk hieronder alvast de trailer. Lijkt het je leuk om de film zelf of met je collega’s te zien? Via deze link kun je zien waar de film vanaf 9 november draait, of aangeven waar je de film zou willen zien!

In de Week van de Werkstress is er op dinsdag 14 november om 19:00 uur een speciale vertoning van de film in het Louis Hartlooper Complex in Utrecht. Wil jij hier bij zijn? Reserveer nu je ticket op de site van het Louis Hartlooper Complex. 

Speciaal voor bedrijven is er een workshop ontwikkeld. Aan de hand van de animatie zal er op een creatieve manier aan de slag worden gegaan met stress. Lees meer.