Schrijf je in voor de nieuwsbrief

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Week van de Werkstress

Tijdens het event zal er een inspirerend panelgesprek plaatsvinden waarin experts op het gebied van werkstress in gesprek gaan over preventie en het verbeteren van de mentale gezondheid tegen de achtergrond van arbeidsmarktkrapte, hybride werken en sociale veiligheid. Dit zijn de experts die deel zullen nemen aan het panel: 

Janine van der Linden-Hoogland

Janine is Executive Assistant bij Heliox en neemt als ervaringsdeskundige deel aan het panel. Zij heeft drie keer een burn-out gehad waarvan er twee werkgerelateerd waren. Bij de derde lag de oorzaak in de privésfeer: het verlies van haar partner. Janine wil anderen inspireren en maakt het haar missie om de politiek én werkgevers te activeren om rouwende medewerkers te ondersteunen.

Riëlle Nij Bijvank

Riëlle is adviseur Gezond Ondernemen bij Zilveren Kruis. Samen met haar team is zij op missie om doorbraken te realiseren voor mentale vooruitgang en wellbeing in organisaties. Dit heeft zij in het afgelopen jaar onder andere gedaan door onderzoek te doen naar burn-outs en werkstress aan de hand van een nieuwe onderzoeksmethode: de ‘employee journey’.

Kees Kraaijeveld

Kees is medeoprichter en directeur van De Argumentenfabriek. Deze organisatie helpt bedrijven om na te denken over lastige kwesties. Daarnaast is Kees mede-initiatiefnemer van drie denktanks over mentale gezondheid én is hij co-auteur van de corresponderende boeken.