Schrijf je in voor de nieuwsbrief

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Week van de Werkstress

Whitepaper ‘Werkstress, Duurzame Inzetbaarheid en de rol van de ondernemingsraad (OR)’

Burn-out, chronische vermoeidheid, Duurzame Inzetbaarheid, uitdaging, werk-privébalans, termen die overal opduiken als het over werk en werkomstandigheden gaat. Dat geldt voor de wereld van P&O, maar ook voor die van de OR. En niet zo verwonderlijk. Aangezwengeld door de verhoging van de pensioenleeftijd, thuiswerken sinds corona en het betreden van de arbeidsmarkt door millenials en inmiddels Gen-Z zijn werk en werkomstandigheden volop in de aandacht gekomen.

Algemeen wordt geconstateerd dat de werkdruk is toegenomen en dat het nodig is om fundamenteel anders naar werkomstandigheden te kijken. Het toegenomen aantal 60-plussers in organisaties en de instroom van jongeren met andere eisen aan werk en hun werkgever hebben het onderwerp hoog op de agenda gezet.

Maar als er gesproken wordt over werkdruk en Duurzame Inzetbaarheid, waar hebben we het dan eigenlijk over. En wat is de rol van de OR? Download de whitepaper ‘Werkstress, Duurzame Inzetbaarheid en de rol van de OR ‘ van OR Consultancy en kom hier meer over te weten.

ezgif.com-webp-to-jpg