Schrijf je in voor de nieuwsbrief

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Week van de Werkstress

Karen Wessels coaching

Coaching van ervaren vrouwelijke leerkrachten om vanuit een diep contact met zichzelf, contact te leren maken met de leerlingen en/of collega's, teneinde een veilige werkomgeving te realiseren waarin alle betrokken zich optimaal leren ontplooien.

https://www.karen-wessels.nl

Level 5 Group BV

Door mensen en materialen op waarde te schatten, pionieren wij in sociale innovatie en een circulaire economie. In onze TalentHubs bieden wij betekenisvolle leerstages voor iedereen die perspectief zoekt op de arbeidsmarkt.

https://www.level-vijf.nl

Reinmotion

- kennis en inspiratie sessie hoe je werkstress bij verlies kunt voorkomen en verbinding kunt stimuleren - running- en wandeltherapie - hartcoherentie - inzet van ACT

Rode Kruis Nederland

Organiseren van cluster bijeenkomsten. Zo zien we elkaar toch, terwijl we hybride werken. En uiteraard is er een terugkerend werkoverleg met de leidinggevende maar ook met elkaar.

The Swaen BV

We hebben de afgelopen maand de Persoonlijke Gezondheidscheck proactief aangeboden aan onze werknemers om zo hun fysieke en mentale gezondheid onder de aandacht te brengen. Daarnaast introduceren we deze maand het Huis van Werkvermogen.

BewustWerken

BewustWerken geeft bedrijfsworkshops gericht op werkplezier, verbinding, positieve energie en balans. Workshops die gegeven worden zijn: mindfulness, kantooryoga, ademtraining en klankmeditaties.

Indiful John Crane

Wij vinden duurzame inzetbaarheid erg belangrijk voor onze medewerkers! Daar willen wij graag op verschillende manieren aan bijdrage!