Schrijf je in voor de nieuwsbrief

U bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!

Week van de Werkstress

De opening van de Week van de Werkstress 2022 belooft een inspirerende en interactieve ochtend te worden. Naast keynote speakers Richta IJntema en Mark Tuitert zorgt dagvoorzitter Wouter de Jong voor de nodige inhoudelijke gesprekken en interactie.

In de collegetour worden er door HRM-studenten van de Avans kritische vragen gesteld over werkdruk, werkstress en mentale kracht. Ook vindt er een inspirerend gesprek plaats tussen vertegenwoordigers van organisaties en professionals op het gebied van mentale kracht, werk-privébalans en werkplezier. Welke ontwikkelingen zien zij in de nabije toekomst? Met welke concrete acties kun je als organisatie aan de slag om mentaal en fysiek sterker te worden? En hoe pak je dat aan?

Aansluitend aan het programma wordt er een lunch geserveerd en is er volop gelegenheid om na te praten over het event en te netwerken. Heb je na het programma een volgende afspraak? Geen probleem er is ook een mogelijkheid om de lunch mee te nemen. 

Datum: 14 november 2022
Tijd: 9.00 - 14.00 uur
Locatie: Avans Hogeschool, Hogeschoollaan 1, Breda

Programma 

 09.00 uur  Inloop
 09.30 uur  Opening event door dagvoorzitter Wouter de Jong
 09.45 uur  Officiële opening door Hanneke van den Bout, directeur Veilig en Gezond Werken (SZW)
 10.00 uur  Collegetour met Hanneke van den Bout en Elwin Wolters, directeur OVAL
 10.25 uur  Keynote spreker Richta IJntema over psychologische veerkracht
 11.00 uur  PAUZE
 11.25 uur  Vervolg met Wouter de Jong met aansluitend een Inspirerend gesprek
 12.00 uur  Keynote spreker Mark Tuitert over persoonlijke ontwikkeling, gedrevenheid en omgaan met (mentale) tegenslagen
 12.45 uur  Afsluiting door Wouter de Jong en Philippe Raets, voorzitter College van Bestuur Avans
 13.00 uur  Lunch

Aanmelden

Aanmelden kan nog tot en met donderdag 10 november via onderstaande button.

wouter-de-jong-640x320

Dagvoorzitter: Wouter de Jong

Wouter de Jong is spreker, auteur en (mindfulness)trainer die zich richt op het verhogen van mentale fitheid. Als dagvoorzitter is Wouter scherp, interactief, met humor en geeft hij ook persoonlijk inzicht.

foto-richta-ijntema-640x320

Spreker: Dr. Richta IJntema

Richta IJntema werkt als universitair docent bij de afdeling Sociale, Gezondheids- en Organisatiepsychologie aan de Universiteit Utrecht en als zelfstandig gevestigd registerpsycholoog NIP/Arbeid en Organisatie.

mark-tuitert-640x320

Spreker: Mark Tuitert

Mark Tuitert vertelt op openhartige wijze zijn persoonlijke verhaal. Hoe ga je om met onzekerheid als het tegenzit? En hoe kun je jezelf staande houden in de storm van het leven?